ijskafee

Jobs

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? IJskafee is op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend en eventueel één avond in de week.

Functieomschrijving IJskafee is op zoek naar jobstudenten als medewerker ijssalon(M/V) . Hij / zij kan instaan voor het opnemen van de bestellingen, het indekken van de tafels, het klaarmaken van de drank, het ronddragen van ijscoupes, het afruimen van de tafels, het afrekenen, verkoop aan de afhaaltoog,.... Je leeft de hygiënevoorschriften, voor het werken met voeding strikt na. Je staat voortdurend in contact met klanten en zorgt ervoor dat de klant met de glimlach wordt bediend! Je bent creatief, werkt nauwkeurig en hygiënisch.
Functievereisten Je bent een vlot, dynamisch en flexibel persoon met een grote dosis werkijver en organisatietalent. Bovendien heb je een zéér grote boon voor de horeca. Je hebt mogelijk genoten van een horeca - opleiding maar dit is zeker geen must! Ervaring in de sector is een pluspunt maar met een rugzak vol engagement kom je bij ons ook al héél ver. Je geniet bovendien van een interne opleiding. Je bent woonachtig in de omgeving van Diest of Herk-de-Stad.
Aanbod IJskafee Diest is een ijssalon waar alles ambachtelijk wordt bereid. De zaak bestaat uit een kleine verbruikerszaal. Daarnaast is er ook een afhaaltoog. IJskafee Herk-de-Stad bestaat enkel uit een afhaaltoog. Je wordt tewerkgesteld in een dynamisch team van medewerkers en er heerst een goede werksfeer onder de collega's. Je kan onmiddellijk starten, je geniet van bedrijfskleding en je ontvangt een correcte verloning.
Sollicitatie Gelieve onderstaand document persoonlijk ingevuld af te geven in IJskafee Herk-de-Stad of IJskafee Diest. Vragen naar Frank of Ilse.
  Download hier het inschrijfformulier